Xbubbleteao's All Trend - The Xbubbleteao Of A New Generation.

Bra och gott

Det är så underbart att träna tycker jag och det är något som jag gärna göra några gånger i veckan, det skulle vara skönt att göra det oftare än jag gör men det hinns inte just nu. Det som är så kul med träning är att det finns så mycket som man kan göra och hitta på, det är inte bara en sak utan det finns en hel mängd med roliga aktiviter som man kan hitta på som är bra för en.
Jag tycker om gymet men jag tycker om att springa och att dansa. Sen är det kul med vatten sporter som surfing och simning och så vidare. Ja det finns så mycket kul att göra som man tycker är kul och som samtidigt är så bra för kroppen och som gör att man blir glad och att man mår bra och vill hitta på fler saker.

Bra för hälsan

Ja det är även bra för hälsan och det är ju kul att det som är så roligt också är bra för en. Vissa tycker att det är svårt att komma igång och så kan det ju vara, men det gäller att hitta det man är bra på och tycker är kul. Då blir det lättare att hålla på. Sen så är det ju bra att man äter och dricker rätt så att man orkar hålla på, det kan vara bra att ta en sportdryck när man tränar så att man får den där extra energin som man kan behöva för att orka med. Ja det finns många bra saker som man kan tänkas hitta på och det är bra att röra på sig det vet vi sen länge. Det gäller att göra det bara vad det än är som gör att man mår bra och får energi och som hjälper en att vara frisk.